27 september, 2015

Köpvillkor

Betalning med Payson:
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

payson

 

 

Direktbetalning:
Betala direkt till vårt bankgiro. Använd ditt order-ID som betalningsreferens. Din order kommer inte att skickas innan vi ser pengarna på vårt konto. Bankgiro: 697-1774

Priser:
Alla priser på hemsidan är inklusive moms och anges i SEK. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, prisfel, slutförsäljningar, etc.

Ångerrätt:
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.  Bytesrätt gäller inte heller på monterade skidor eller modifierade pjäxor (inkl. sprutade innerskor). Hör av dig till oss så löser vi det på bästa möjliga sätt.

Frakt:
Hämta i butik: Pengsjövägen 9, Vännäs
Du får ett mail när dina varor är redo att hämtas. Medtag ordernr och leg.

Bussgods:
För närvarande leverarar vi med bussgods. Frakt 50 kr. På skidor är frakten 200kr.

Reklamation:
Ta alltid kontakt med oss vid eventuell reklamation.

Garantier:
Hos oss gäller de garantier som respektive varumärke har satt. Om inte garantin gäller på en vara försöker vi hjälpa dig på bästa sätt efter situationen.

Övrigt:
Har du några frågor så kontakta oss gärna på telefon eller via epost. Det är samma personal som jobbar i butiken och med webbshoppen, detta för att alltid ha kompetent personal för bästa service.