2 september, 2015

Verkstad

360 norr verkstad

Butiken

I butiken finner du allt från små reservdelar till din cykel eller din skidutrustning, till nya kläder & skor som passar alla årstider. Vi hjälper dig att hitta precis det du söker bland alla olika artiklar i sortimentet. Nu hittar du även butiken direkt här på sidan där du i lugnt och ro kan kolla över utbudet.

Verkstad

I vår fullservice-verkstad kan du få hjälp med det mesta som gäller cykel & skidåkning. Vi gör massor av specialjobb bla. gaffelservice, bromsservice, hjulriktning men även byte av en cykelslang. Vi gör all service på alla typer av skidor. Bla planslipning, stenslipning, kantslipning, lagning av belag,-stålkanter & vallning av alpina- samt längdskidor. Vi har även en Thermobox som vi kan ”baka” skidor eller snowboards i. Vi är även utbildade i bootfitting, vilket betyder att vi  lästar, fräser & anpassar ytterskal, formgjuter sulor,-innerskor samt monterar värme i dina pjäxor/snowboardskor. Vi strävar efter att kunna erbjuda god service och kunskap till både motionären så som till elitsatsningen. Prislista hittar du HÄR!

En verksamhet som växer

Vi har för närvarande verksamhet på sex platser. Inte nog med butiken & verkstaden så driver vi även tre skiduthyrningar placerade på olika platser i Umeåregionen. I den större skiduthyrningen vid butiken kan du som kund hyra utrustning från en dag till en hel säsong, medan vi istället erbjuder utrustning från en eftermiddag till en veckas hyra på de andra två uthyrningarna i Middagsberget samt på Bräntberget.

Inte nog med våra tre uthyrningar så finns vi från och med i september 2015 också här på vår webshop. Här hittar man samma sortiment som ni finner i vår butik, utan att egentligen behöva besöka oss på plats. På webshopen kan du som kund både beställa dina nya skidor, uppdatera garderoben med fräsha vinterkläder samt boka utrustning för hyra.

Sist men inte minst sker även en försäljning hos er som ingår i Sveriges alla nordliga alpina klubbar. Vi gör årligen resor genom norra Sverige där vi besöker de större klubbarna & tävlingarna för att stå till hjälp med produkter, service och reservdelar som kan behövas inom racing.360 Norr foto (18 av 24)